Stichting

Stichting

JAKIMI danst! is een stichting gestart door drie enthousiaste en ambitieuze vrouwen. Ons doel is kinderen kennis te laten maken met dans als kunstvorm zodat hun culturele ontwikkeling wordt gestimuleerd. Door middel van korte dansvoorstellingen krijgen kinderen de kans om dans te beleven, ontdekken en ervaren. Centraal in de voorstellingen staat de belevingswereld van het kind. De voorstellingen worden gedanst op een ronde vloer. Zo beleeft ieder kind de voorstelling vanuit een eigen en uniek perspectief.

Team

Jamie-Dee van den Oudenrijn
Dit is Jamie-Dee. Na haar universitaire opleiding 'Taal- en cultuurstudies' deed zij op haar 21ste succesvol auditie voor de opleiding Docent Dans, aan de Academie voor Danseducatie gevestigd in Tilburg. Na haar nominatie voor Jacques de Leeuw heeft zij de opleiding in juni 2016 succesvol afgerond. Tegenwoordig is zij, naast medeoprichtster van JAKIMI danst!, eigenaresse van Danscompagnie en was zij onder andere werkzaam bij de Nederlandse Dansdagen.

Binnen de stichting zal zij de functie van penningmeester op zich nemen.
Kim Westerink
Maak kennis met Kim. Bij haar is de passie voor dans al vroeg ontstaan. Na menig amateurjaren rondde zij een vooropleiding te Lucia Marthas (Groningen) af en startte zij ook aan de opleiding Docent Dans, aan de Academie voor Danseducatie gevestigd in Tilburg. Deze heeft zij in juni 2016 succesvol afgerond. Momenteel is Kim als Allround Docent veel in het werkveld te vinden en geeft zij op diverse dansscholen in Nederland lessen.

Binnen de stichting zal zij de functie van secretaris op zich nemen.

Michelle Kooi

Hier zien we Michelle. Na jarenlang op amateurniveau te hebben gedanst, deed zij een succesvolle auditie aan de Fontys Dance Academy gevestigd in Tilburg. Hier volgde zij de opleiding Theaterdans Uitvoerend, Jazz/Urban, die zij in juni 2016 met succes afrondde. Op dit moment is zij vooral als moderne danseres aan het werk bij diverse gezelschappen.

In de stichting zal zij de functie van voorzitter op zich nemen.

Share by: