Danspakketten

Danspakketten

Stichting JAKIMI danst! biedt twee verschillende danspakketten aan.

Danspakket 1
Het eerste pakket bestaat uit één voorstelling gevolgd door een workshop. De voorstelling duurt ongeveer tien minuten, wordt gedanst door twee dansers en vindt plaats op een ronde dansvloer waar de kinderen in een kring omheen zitten. Aansluitend wordt een workshop verzorgd door een workshopleider en ondersteund door de dansers. In de workshop wordt het voorstellingsthema verder uitgewerkt, onder andere door een kort gesprek over de voorstelling en verschillende dansopdrachten. In deze opdrachten gaan de kinderen aan de slag met bewegingsmateriaal uit de voorstelling.

Danspakket 2
Het tweede pakket bevat hetzelfde als pakket één, behalve dat het wordt aangevuld met een lessenreeks van vier lessen. Daarin wordt dieper ingegaan op de voorstelling, het creatieproces en de beginselen van dans. Deze vier weken zullen bestaan uit praktijklessen. Tijdens de lessenreeks zal worden toegewerkt naar een gezamenlijke voorstelling waarin de kinderen laten zien hoe zij zich de afgelopen lessen hebben ontwikkeld. 

Tarieven


Danspakket 1                                                    200€
Dansvoorstelling           10 minuten
Workshop                     45 minuten

Danspakket 2                                                    575€
Dansvoorstelling           10 minuten
Workshop                     45 minuten
Reeks danslessen       4x 60 minuten


De hier vermelde prijzen zijn op basis van 25 leerlingen (incl. BTW). Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Share by: